5 Aralık 2007 Çarşamba

KIRMIZI TABANLI HAYRUNNİSA GÜL

Çirkef gazetelerimiz bu seferde takvaya soyunmuşlar.EE hayrunnisa hanımın Christian Louboutin marka kırmızı tabanlı ayakkabıları.Fiyatı 850 $ imiş en az.
Hadi yaa !!
Okurken insan kuduruyor resmen.Hele Hürriyet okur yorumları.
Çemişler ( Kulağın çınlasın Engin Ardıç)
EE bu ülkede asgari ücret kaç paraymış , bu kadının haberi varmıymış,tesettür gizlenmekmiş bu ayakkabılarla ne tesettürüymüş ve daha bir sürü dangalaklık.
En başta sanane,bizene bu biir
Kadın cumhurbaşkanı eşi.Bakkal karısı değil.Bakkala ekmek almaya değil uluslararası gezilere gidiyor.TC ni temsilen ikiii
Başkalarının dindarlığını kendi ölçülerinle kıyaslayamazsın bu üç.
Birisinin arkasından hakaret etmek ismi ve cismiyle dedikodudur.gıybettir.Kul hakkına girersin.Bunu da Allah affetmiyor ilk önce, buda dört.
En çokda dini dindarlığı salık verip ders vermeye çalışanlara bir tarafımla gülüyorum :)) Sen bakalım ne kadar dindarsın.Hani keçi koyuna gülmüş işerken g.tü gözüktü diye :) sen nekadar müslümansın?Hassasiyetin ne ölçüde?Zaten olsaydı birşeyler kul hakkına girmezdin.Zaten fitil oluyorum" bak hem kapalı hem bilmemne."olayına
E güzel kardeşim onun gücü ona yetmiş sen daha kavi müslüman ol beğenmiyorsan.Beğenmediğin ,sana bakıp örnek alsın.O da yok.Anca ders ver oturduğun yerden.Ne güzel müslümanlık!
Birde hep şu gelir aklıma.Hani son model bir araba geçerken yanımızdan hemen arabaya ve sahip olana kallavi küfür edilir.Bu bir kişilik meselesi.Aşağılık duygusu.Fakirin çene yorması.Ama o makama biz gelince eminim kınadığımız,eleştirdiğimiz insanlardan daha beter olucaz.Bunu kimse garanti edemez.
Biz milletçe iyiyi,güzeli,başarılıyı içimize sindiremeyen bir toplumuz.Hep eleştiri hep aşağılama.Yetişme kültürü desem ,bırakılan miras en alçakgönüllü imparatorluk.
Anlamadım ben bizim insanımızı.
Anlayamayacağım da....
Uzun lafın kısası.Helal olsun sana Hayrunnisa :)))


Hiç yorum yok: