19 Kasım 2007 Pazartesi

PAZAR SENDROMU

Yeni bir hafta.
Yeni bir gün.
Bende pazartesi sendromu olmaz.Bende genellikle pazar sendromu olur.
Ertesi gün iş olduğu için.Önceden de okul olduğu içindi.
En çok cumartesileri severim.Önemli olan ertesi günün tatil olması.Birde benim gibi cumartesi günleri tam gün çalışıyorsanız tatiller daha bir anlamlı oluyor.
İstanbul gene isli puslu.Yağmuru sevmem.Islaklığı,soğuğu.Sıcak odada pencereden izlemek hariç.Ben genelde pencerelerden değilde olayın içinde yaşadığım için yağmuru ve soğuğu :(
Blog yeni.Ben acemi.Bu yüzden şimdilik ne yemek ne de başka birşeyle ilgili hiçbir bilgi bulamayacaksınız :) Kendim öğreneyim bir.Yazmak kalsın şimdilik.Biraz günlük havasında olacak benim blogum.
Evet şimdi işlerimi toparlayıp gazetelerimin başına çökerim bir bardak açık çayımla.
Günlük okuduğum,takip ettiğim köşe yazarlarım var.Arada alıntı yapıp kopyalarım buraya.Onları okumadığım zaman birşeyler eksik gibi.Gerçi vaktimi alıyor ama.
Evde tv olmadığından gazete de okumayınca kendimi herşeyden soyutlanmış gibi hissediyorum.
Neyse...
Bugünlük bu kadar.Blog sahibi olmak çok güzel bir duygu :) Sayfayı açtığımda yüzüm gülüyor.Bütün dertlerimi unutuyorum.

2 yorum:

DİLEKCE dedi ki...

Benim Güzel arkadaşım. Daha çok az olmasına rağmen yazdıklarına bayıldım. Sıcak, samimi, içten. Kısaca bizim Zehramız işte. Evet bende biliyorum ki Zehra buraya ev işi, temizlik, yemek vs. yazmaz, yazamaz belki. Ama bir o kadar eminim ki yüreğinde her ne varsa paylaşır. Evet canım benim, yazılarını büyük bir heyecanla bekleyip, büyük bir zevkle okuyacağımdan emin olabilirsin. İlk tiryakin hazır. Seni çok seviyorum. Başarılar...

ZEHRA dedi ki...

sağol dilek.yorumlar geldikçe mutlu oluyorum.hani dinleyicisi olmayan radyo spikerleri gibi hissetmeye başlamıştım kendimi:)
ahdettim inşallah yemek konusunda da döktürünce çarşaf çarşaf aktarıcam bloguma:)
benim bir nevi günlüğüm oldu bu.çocuk düşünmeyene tavsiye.blog yapın :))